SEDIS «B» 48-64 CLIMASIP CAPPONT – ESCOLL ENTRA AL CB CAPPONT

Partit molt intens jugat a la Seu d’Urgell on l’equip local mitjançant els seus jugadors més hàbils, van fer-hi una pressió tota la pista als jugadors de Cappont.  Per altra banda, l’equip de barri amb un bon joc d’equip, va saber dominar el «tempo» del partit per emportar-se la victòria final per 16 punts de diferència.

Destacar la bona lluita sota taulers de Lacambra i Solà, amb bons minuts Goñi, Garcés, Hernández i el «tiratore» Eudald Estruch amb 3 triples importantíssims.

Desde la web oficial del club bàsquet Cappont, donar la benvinguda al nou entrenador JORDI ESCOLL, que agafa el relleu de Robert Campos fins a final de temporada per intentar portar l’equip el més a dalt possible de la classificació i lluitar per la lliga.

També agrair la feina feta durant aquests dos anys a Robert Campos, on tot l’equip va estar-hi molt satisfet amb la dinàmica de grup, com amb els resultats.

 

Imatges del partit a la Seu d’Urgell, amb indicacions de Escoll i tirs lliures de Eric Sevilla

 

 

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.