FINALS PRE-INFANTIL DE LLEIDA.

Crònica dels partits de la final pre-infantil disputada a Balaguer :

JORNADA: CATEGORIA: INFANTIL MAS
EQUIP LOCAL TARREGA
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT
ARBITRE: SR FARRE

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE)     14 8 5 11 38
TARREGA 12 19 18 23 72

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE) TARREGA
IZAN M 6 MIRALLES 5
XAVI T. 2 CASTILLERO 7
RAUL A. 6 PUIG 8
MARC S. 2 RERERUA 7
MARC P 5 MARTINEZ 2
DAVID S. VALLS 12
ROGER S. 5 FARRENY 11
ROGER M 2 COHIDA 1
FERRAN I. 2 ZARAGOZA 6
PAU H. 5 RIBALTA 4
PUIG E           8 LABARTA 2
FITO 4

 

Derrota del pre-infantil del ROCA BORRÀS CAPPONT, davant el Tarrega en el primer partit de la final pre-infantil disputada a Balaguer. Els nois del Cappont que afrontaven la final com un premi van sortir molt endollats davant el Tarrega, un equip molt treballat tan en atac com en defensa, el joc dels del barri de LLeida va ser en un inici molt bo realitzan fins ara la millor primera part de la temporada. Tan va ser així que el ROCA BORRÀS CAPPONT es va endur el primer parcial. Però la pressió i les faltes van passar factura als grisos, que no van saber mantenir el cap fred i això comportar errors que el Tarrega sense afluixar el ritme de joc en tot el partit va convertir en la difèrencia final al marcador.

 

JORNADA: 3 CATEGORIA: INFANTIL MAS
EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE)
EQUIP VISITANT C.B SERÒS
ARBITRE: MARTIN

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE) 10 10 12 4 36
C.B SERÒS 19 12 10 15 56

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE) C.B. SERÓS
IZAN M. 7 IONUT 4
XAVI T. 2 ALBA 2
RAUL A. 2 CASTELLNOU 21
MARC S. 2 DRINGU 12
MARC P. 4 MARTINEZ 6
PAU H. 6 VILA 9
ROGER S. 4 DAGO 2
MOLA R. 2 PEÑA 2
ERIC P. 3
FERRAN I. 2
DAVID S.

 

Derrotaa del pre-infantil del ROCA BORRÀS CAPPONT, que es va enfrontar al CB SERÒS i on estava en disputa el 3 i 4 lloc de la final pre-Infantil de LLeida. El matx que va enfrontar els dos equips va ser apassionant, dos equips que ja s’havien enfrontat prèviament en la primera fase amb una victória per banda. Com sempre Seròs va sortir amb un inici molt fort i productiu en atac, Cappont pero aguantà el ritme sense deixar que la distància superès els 10 punts, tot i això el talent individual i la superioritat sota el taulell del Seròs acabà sentenciant el matx en un últim quart on el Cappont tot i lluitar-hi no aconseguir disputar el final de partit.   

 

JORNADA: 9 CATEGORIA: INFANTIL MAS
EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA
ARBITRE:SR GONZALEZ

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE)     11 12 2 12 37
FORÇA LLEIDA 17 23 18 10 68

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE) FORÇA LLEIDA
IZAN M 2 CERVANTES 2
XAVI T. GJOIA 12
RAUL A. 4 TEIXIDOR 10
MARC S. 2 CODINA 4
DANI A. 4 INGUADA 7
PAU H. 6 SANTFELIU 10
ROGER S. 6 CORRETJE 11
MOLA R 2 GODIA 10
ERIC P. 3 WALID
DAVID S. 2 CASAÑE 4
MARC P             8

 

Derrota al segon matx de la final del pre-infantil del ROCA BORRÀS CAPPONT, envers el FORÇA LLEIDA. Tot i la bona sortida dels grisos el Força LLeida va imposar la seva llei desde el primer moment amb un ritme defensiu molt alt. Aquesta asfixiant defensa ocasionar diverses pérdues en el ROCA BORRÀS CAPPONT que el LLeida va saber aprofitar per allunyarse en el marcador. El LLeida no afluixava tot i que la diferencia ere propera als 30 punts Cappont no es rendir i seguir lluitan fins al final arrivant a guanyar l’últim quart a un molt bon equip com es el LLeida.

img-20161219-wa0003

Esta entrada fue publicada en INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.