Inkpressió Ecològica Cappont – CB Tremp

Inkpressió Ecològica Cappont 52-80 CB Tremp

(12-17);(10-24);(12-24);(18-15)

L’inkpressió Ecològica Cappont perd enfront el CB Tremp en un partit en el que els visitants van dominar casi tot l’encontre. Els de Tremp van començar amb un bon ritme el partit la qual cosa feia que agafessin una diferència de 6 punts amb rapidesa, però els del barri de Lleida van despertar i van aconseguir igualar el partit a falta de dos minuts per finalitzar el quart. Al segon quart, els visitants no van donar cap opció i van poder agafar una gran diferència en el marcador gràcies a un parcial de 10-24 que deixava als de Cappont força tocats. El tercer període va seguir la mateixa dinàmica que el segon, els de Tremp van poder seguir augmentat diferències fins arribar a dominar el partit per 31 punts de diferència al finalitzar el tercer quart. Però l’inkpressió Ecològica Cappont no va llençar el partit i es va poder endur l’últim període per acabar deixant el marcador en 52-80.

Anotadors:

Inkpressió Ecològica Cappont: Casanovas(6); Salcedo(6); Pasamon(-); Esquerda(-); Manzano(6); Cullerés(14); Masana(8); Badia(-); Moreno(3); Moya(2); Bellet(2).

CB Tremp: Uriach(2); Lloan(32); Cidreros(7); Barrull(2); Rodrigo(14); Bresco(9); Badia(2); Gasset(1); Codina(2); Bertran(2); Uriach(4); Carracelas(3).