Anotadors Local:
Rauret (9), Garcia (5), Vila (2), Torres (1), Domínguez (5), Guiu (3), Gisbert (5), Solé (4), Gallego (9), Puig (4), Dago, Perez
Anotadors visitant:
Garreta (3), Montane, Gravet (20), Ribera (19), Lara (13), De Ahumada (8), Escalas (3), Sanclimens (4), Moline (2), Comes, Gilabert, Restrepo
El TBL CAPPONT cau  a casa davant el líder del grup SEDIS ALFA-CONSULT en un partit que va començar força igualat i amb molt bones defenses per part dels dos equips, fet que va fer que s’arribés al final del primer quart amb empat a catorze.
En el segon, els visitants van trepitjar l’accelerador i van aconseguir obrir una escletxa en el marcador de 8 punts, que es va anar augmentant en el tercer quart fruit d’una gran defensa que va col·lapsar l’ofensiva del Cappont.
Aquests però, van donar la cara fins al final del partit que va acabar concluïnt amb un 47-72 al marcador.

Dura derrota dels nois del barri ara toca seguir treballant per al proxim partit.