GILART TORRES
CASES VACA 3
PAREDES 19
BADIA 4
Primera victòria del cadet de sicoris en aquesta lliga, el partit es veia molt emocionant des d’un començament amb un primer quart de 17 – 12 a favor dels de casa. El segon quart es mantenia en la línia del primer quart arribant així al descans amb un marcador de 24 – 18 per als locals.

Al inici del la segona part els visitants vas sortí endollats en els tirs  arribant a ficar-se a un punt al acabar el tercer quart 34 – 33. però a l’últim quart la gran defensa dels del barri de bordeta i la paciència en atac va fer que marxéssim del marcador amb un parcial de 26 – 6.

quedant així el partit resolt per 59 – 40 felicitar als jugadors per aquesta victòria i animar-los a seguir treballant.