Asesoria America Binefar – Inkpressió Ecològica Cappont

Asesoria America Binefar 50-56 Inkpressió Ecològica Cappont

(17-16);(14-11);(8-15);(11-14)

L’Inkpressió Ecològica Cappont s’emporta la victòria a domicili en front l’Assesoria America Binefar en un partit que va estar igualat en tot moment. El primer període va ser un intercanvi constant de cistelles dels dos equips, la qual cosa evitava que ningun pogués agafar avantatja. Aquesta tònica es va mantenir en el segon quart, arribant al descans amb 4 punts per sobre els locals (31-27). Però una bona segona dels visitants va permetre capgirar el marcador i emportar-se el partit per 50-56.

Anotadors:

Asesoria Amercia Binefar: Hadj(-); Lles(3); Villamar(6); Gonzalez A(-), Trawally(7); Galindo(16); Sarvisc(4); Moisc(9); Bielsa(3); Gonzalez Q(2).

Inkpressió Ecològica Cappont: Casanovas(-); Salcedo(15); Pasamon(-); Manzano(8); Culleres(10); Masana(14); Moreno(9); Bellet(-)