C.T.JÚNIOR MASCULÍ. J/2: CB CERVERA MOBEL LINEA 50-55 SICORIS99

Crònica del cap de setmana del Júnior Masculí Sicoris99 :

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: CB CERVERA MOBEL LINEA
EQUIP VISITANT:  SICORIS 99
ARBITRE: Sr. FARRE

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB CERVERA MOBEL LINEA 16 10 9 15 50
SICORIS 99 25 14 9 7 55

 

CB CERVERA MOBEL LINEA SICORIS 99
SUBIES PEREZ
CASES: 2 RAURET: 3
BUNDO: 2 GARCIA: 2
PIQUE: 9 TORRES: 16
TOLOSA: 22 GUIU: 5
STEREA: 5 GISBERT: 4
PERELLA: ARBIOL: 2
BELLETA: 10 SOLE: 8
PUIG: 6
DAGO: 9

 

El Sicoris 99 suma la segona victòria consecutiva al derrotar al CB Cervera Mobel Linea en un partit molt disputat en la que es va veure dos parts totalment diferenciades. Els de vermell van sortir a pista i fruit d’un gran encert van aconseguir obrir una escletxa de 9 punts que es va anar augmentant fins arribar al descans amb una renda favorable de 13 punts. La segona part va començar amb la mateixa tònica i els visitants van aconseguir establir una renda màxima de 22 punts (26-48). A partir d’aquí va canviar tot. Els de Cervera van endurir la defensa i van aconseguir retallar distàncies de mica en mica fins a col·locar el 48-49 al marcador amb una autèntica remuntada. Tot i això els de la Bordeta van aconseguir l’apreciada cistella que va servir per trencar aquest parcial i gràcies a un parell de bones defenses culminades amb contraatac van aconseguir tancar el partit.

image1

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.