VAF CAPPONT 62 – 57 CAL MOSSET CB TORREFARRERA

Crònica d’Arnau Gómez i Biosca:

Ajustada victòria del VAF Cappont enfront un competitiu Cal Mosset C.B. Torrefarrera que permet situar l’equip en el segon lloc de la classificació en solitari.

Una bona sortida dels locals, sobretot en defensa, va permetre agafar distàncies en el marcador des de l’inici (18-08). La forta pressió efectuada a tota la pista va posar les coses difícils pels jugadors den Berni Tamames, als quals els costava veure cistella i els va fer  perdre nombroses pilotes que permetien jugar en transició als locals. Semblava que seria un partit plàcid pel Cappont, però res mes lluny de la realitat.

Un cop va començar el segon període els visitants es van espolsar els nervis i gràcies a una zona 2-3 es van posar dins del partit. Al VAF Cappont li costava atacar aquest tipus de defensa i no aconseguia trobar els seus homes interiors, la qual cosa va fer canviar la dinàmica del partit i el Torrefarrera ho va saber aprofitar per retallar distàncies en el marcador i marxar als vestuaris amb un resultat de 32-28.

En el tercer període, el ritme de joc seguia sent dels visitants. Els grisos no aconseguien fer el seu joc i la zona del Torrefarrera seguia plantejant dubtes a l’atac. En conseqüència, el tercer parcial va tornar a ser del C.B. Torrefarrera posant l’empat a 44 abans d’iniciar l’últim període del partit.

Un fort inici dels visitants en el darrer període va posar contra les cordes als locals, que van arribar a estar 4 punts per sota del marcador (47-51). La reacció va arribar després d’un temps mort i amb un parcial de 8-0 el Cappont va recuperar la iniciativa en el marcador. Tot i així, els nois de Torrefarrera no van abaixar els braços i van lluitar fins al final d’un emocionant partit de bàsquet.

1er 2n 3r 4t FINAL
VAF Cappont 18 16 12 18 62
Torrefarrera 08 20 16 13 57

VAF CAPPONT: Puig (8) Roldán (5) Pau (11) Miquel (0) Pol (3) Oriol (0) Igor (15) Johan (5) Ferran (15) Gallardo (0)

C.B.Torrefarrera: Joan Carles (10) Jandro (9) Gabri (6) manu (4) Aran (13) Viraj (6) Sergi (9) Erik (0) Victor (0)

DSCN7258

Imatge d’arxiu del VAF CAPPONT

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.