C.B. Seròs-Inkpressió Ecològica Cappont

C.B. Seròs 37-74 Inkpressió Ecològica Cappont

(11-16);(18-16);(4-25);(4-17)

L’Inkpressió Ecològica Cappont aconsegueix la 5a victòria de la segona fase desprès de vèncer al C.B. Seròs. Els visitants van sortir forts en els primers minuts de partit, ficant el seu ritme i agafant ràpidament una avantatja de 9 punts, però els locals van reaccionar i van deixar la diferència a 5 punts en acabar el primer període(11-16). El segon quart va seguir la tònica del final del primer, l’equip de casa va seguir augmentant la intensitat i, a falta de tres minuts per arribar al descans, es van ficar per davant, però els de Lleida van marxar a la mitja part 3 punts per sobre (29-32). La represa no va tenir color, els de Cappont van fer un canvi d’actitud, van començar a manar amb unes defenses intenses i unes transicions ràpides, aconseguint un parcial de 0-16 ens els 7 primers minuts de període, la qual cosa els permetia anar-se’n en el marcador al finalitzar el quart (33-57). L’últim període va seguir igual, els del barri de Lleida no van donar opció als locals a entrar en el partit i van aconseguir emportar-se la victòria per un contundent 37-74.

Anotadors:

C.B. Seròs: Morell(1); Agusti(2); Azzouz(28); Mateu(4); Godino(-); Barnera(2); Panades(-).

Inkpressió Ecològica Cappont: Casanovas(2); Salcedo(21); Pasamon(6); Esquerda(9); Manzano(7); Culleres(14); Masana(7); Moreno(6); Moya(-); Bellet(2); Ruiz(-).

 

cadet2DSCN6227

Esta entrada fue publicada en CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.