JÚNIOR MASC. J/14. CB CERVERA MOBEL LINEA 72/50 CB SÍCORIS.

Crònica de la catorzena jornada del Júnior del Sícoris Club:

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: CB CERVERA MOBEL LINEA
EQUIP VISITANT: CB SICORIS
ARBITRE: Sr. González, M

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB CERVERA MOBEL LINEA 19 16 21 16 72
CB SICORIS 16 14 8 12 50

 

CB CERVERA MOBEL LINEA CB SICORIS
FORN: 3 ESQUERDA: 4
SUBIES: – MANZANO: 6
MACIAS: 4 MORENO: 2
CERRO: – BELLET: 6
SOLA: 4 BARNERA: –
COSTA: 15 MOYA: –
STEREA: 4 SALCEDO: 15
REIG: – CASANOVAS: 9
BELETA: 26 CULLERES: 8
RICON: 14
RAMIREZ: 2

 

El CB Sicoris cau davant del CB Cervera en un partit que va començar de cara pels de vermell ja que van sortir amb molta intensitat darrera i van castigar el balanç defensiu dels de Cervera. Així doncs, els de la Bordeta aconseguien portar la iniciativa fins que els de casa van començar a dominar el rebot i van poder capgirar el marcador, arribant al final del primer quart 19-16.

Durant el segon quart, els verd-i-negres intentaven obrir escletxa al marcador però els de casa sabien reaccionar a temps per mantenir-se al partit. A la mitja part 35-30 pels locals.

A la represa tot va canviar, un Sicoris més cansat, acusava la gran intensitat mostrada a la primera meitat i es veia superat sota els taulers pels pívots locals, que aconseguien controlar el rebot amb facilitat i per tan tenien varies accions per anotar. Amb un parcial de 21-8 semblava que el Cervera havia sentenciat el partit, però el Sicoris amb un parcial de 6-0 només començar el darrer quart semblava que podia allargar el partit fins al final. Tot i això, els de casa van saber jugar amb el cap fred i van controlar l’avantatge que tenien fins acabar el partit.

 

IMG-20180128-WA0008.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.