VAF CAPPONT 76 – 72 VALLFOGONA DE BALAGUER

Dura i treballada victòria a la pròrroga del VAF Cappont enfront un molt bon CEP Vallfogona.
Un mal inici dels locals, amb un primer parcial de 08-20, els va fer anar a remolc durant els tres primers períodes del partit. La defensa zonal que va plantejar el CEP Vallfogona va ocasionar molts problemes als del barri de Cappont, que no aconseguien ficar pilotes al cor de la zona, la qual cosa limitava l’atac a l’encert des de la línia de tres.
El VAF Cappont va saber reaccionar en el segon i tercer períodes. Això va permetre retallar punts en el marcador, però les baixes en el joc interior i, sobretot, el fet de que molts jugadors es carreguessin amb faltes personals va portar el partit a un empat en el marcador al finalitzar el tercer període (46-46). La dinàmica en l’últim període no va canviar i els visitants, carregant molt be el seu atac a la pintura, no van permetre marxar al VAF Cappont en el marcador en cap moment. Així doncs s’arribava en empat als últims dos segons del partit, on els locals van tenir l’oportunitat de “matar” el partit amb dos tirs lliures que no van entrar. Pròrroga.

En el període extra, els dos equips van jugar mes amb el cor que amb el cap i al final la balança es va decantar cap al cantó dels de Lleida. Victòria important a casa per seguir aspirant a arribar al segon lloc de la classificació.

1er 2n 3r 4t PO FINAL
VAF Cappont 08 18 20 18 12 76
Vallfogona 20 14 12 18 08 72

 

VAF CAPPONT: Puig (2) Roldan-Reinoso (0) Guitart (8) Areste (14) Miquel (3) Aigor (26) Johan (16) Robert (0) Ferran (7)

CEP Vallfogona:  Borda (0) Prat (12) Robles (0) casals (3) porta (2) Gomis (3) Ros (12) Borda (5) Robles (2) Mendez (0) Blanch (11) Segarra (22)

 

DSCN7248

Gómez, visualitzant un partit

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.