LUENGO 2 SELMAS 4
CALUGAR 6 MONCLÚS 1
REVERTER 4 BALLARIN 8
GIL 13 GIBANEL 2

Victòria del Júnior Roca  Borràs Cappont al primer partit de lliga enfront el Portavet C.B. Binefar per 66 a 61. Va ser un partit molt igualat desde el primer quart on cap equip marxava del marcador. El Roca Borràs Cappont es precipitava molt en atac i no sabia llegir els contraatacs ni les superioritats cosa que aprofitaven els de Binefar per anotar fàcilment. Per una altra banda, els del barri van controlar el rebot defensiu sense deixar segones opcions al rivals. Al darrer quart, amb una diferència de 2 punts al marcador els de Cappont van fer un quart més seriós, jugant amb més criteri i els de Binéfar no encertaven desde la línea de tirs lliures conseguint un parcial de 17-10 que els hi donava la victòria.