VAF CAPPONT 71 – 51 ALPICAT «C»

El VAF Cappont aconsegueix la novena victòria que el permet seguir tercer en la classificació amb dos partits de avantatja respecte el quart classificat.
Bona sortida dels locals.  L’activitat defensiva i, sobretot,  l’encert en atac va permetre arribar al final del primer quart amb 10 punts de marge. Un cop el percentatge dels de la capital va baixar, el partit es va anar igualant. Un fort inici en el tercer quart per part dels visitants i les nombroses segones opcions permeses, degut als nombrosos rebots en atac de l’Alpicat (situació que el VAF Cappont està patint al llarg de tota la temporada) van fer que els de roig s’enduguessin el tercer parcial. Finalment, en el darrer període, els local van tornar a pujar la intensitat en defensa (tot deixant l’Alpicat en tan sols 5 punts en aquest quart) i van aconseguir marxar del marcador fins deixar-lo en el final 71 a 51. Bon partit de la dupla Igor & Pau Aresté.
Bona victòria després d’un cap de setmana sense competició. Toca fer una bona setmana per poder endur-se la última victòria abans de les vacances de Nadal.