CB MOLLERUSSA 46 – 49 TBL CAPPONT

El TBL Cappont s’endu un interessant duel disputat a Mollerussa on els visitants gràcies a una gran defensa van aconseguir un lleuger avantatge de 10 punts al primer quart que van saber mantenir fins l’últim quart on el CB Mollerussa es va ficar les piles i va aconseguir remuntar el partit. La victòria se la va acabar emportant els de Cappont, l’equip que va cometre menys errors en els darrers moments del matx. Destacar la lluita dels jugadors Puig i Torres per part del TBL Cappont.

 

CB Mollerussa 46

Castillo (3), Prats (13), Rubies (2), Seto, Reig (2), Sole (2), Martin (7), Sol (1), Arnau, Moreno (13), Bosch (3)

TBL Cappont 49

Garcia (6), Vila (3), Torres (10), Dominguez, Vivo (2), Guiu (5), Gisbert (4), Arbiol (2), Solé (8), Gallego, Puig (9)

DSCN6886

Imatge d’arxiu al pavelló poliesportiu de Cappont

Esta entrada fue publicada en JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.