SÍCORIS 00 46 – B.C. MORABANC ANDORRA «A» 49 – JORNADA 10

Categoria: C.T. CADET MASC. PROMOCIÓ- GRUP 1 – CRÒNICA

Equips: Sícoris 00 46– B.C. Morabanc Andorra “A”  49

(9-15);(11-12);(15-16);(11-6).

Àrbitre: Burgos, J.C.

Crònica:

El partit que es presentava aquest cap de setmana als nois del Sícoris 00 era molt complicat ja que s’enfrontaven al líder invicte de la lliga on al seu camp havien caigut per una diferència de 30 punts. El partit va començar molt travat per part dels dos equips on els hi va costar agafar ritme a causa de les continues interrupcions de l’àrbitre. En el segon període el dos equips ja estaven més còmodes a pista, l’Andorra feia el seu joc a partir de pilotes interiors i bloquejant bé el rebot ofensiu així buscant les segones opcions i el Sícoris treballant bé l’atac estàtic i buscant transicions de defensa atac si s’esqueia, el partit quedava obert totalment al final del 2Q (20-27). El Sícoris va agafar el ritme del partit, alternant en les defenses i continuant la bona feina en l’atac, l’Andorra també jugava amb alternatives en la defensa i així amb encert des del tir exterior fruit de la circulació en l’atac. A falta de menys de 2 minuts per acabar el partit el Sícoris va fer un parcial de 6-0 amb opcions de poder empatar el partit però l’error en els tirs lliures va decantar la balança pels locals.

Tot i la derrota felicitar a tot l’equip per la bona feina feta fins la data, ja que s’ha de denotar la bona segona volta que han fet.

Anotadors:

Sícoris00: Gómez(-); Christian(-); Madalin (-); Luengo(6); Vivó(-); Lobateras(12); Rodriguez(12); Reverter(10); Criado(2); Tersa(-); Peinado(4).

B.C. Morabanc Andorra “A”: Garcia (-); López(1); Lacopia(-); Lacaste(2); Obiols(-); Díez(-); Pons(16); Badana(6); Peña(6); Hurtado(11); Cruz(-); Joval(7).      

 

Equip Sícoris 00

Equip Sícoris 00

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.