CLIMASIP CAPPONT 69 – C.B. ALPICAT «B» 59 – JORNADA 12

C.T. SÈNIOR MASCULÍ “A” – CRÒNICA.

Equips: Climasip Cappont 69– C.B. Alpicat “A” 59

(25-25);(20-12);(15-11);(9-11).

Àrbitre: Cardona, A.  

Crònica:

El partit va començar igualat, tal i com es preveia des de bon principi ja que els dos equips anaven empatats a la classificació (8-3), el Cappont va iniciar el partit el partit anotant tres triples seguits del tirador Sergi Hernández, on l’Alpicat no es va arronsar i va anar cap amunt, l’encert des de l’exterior per part dels dos equips feia que acabes el primer període 25-25. El següent període el Cappont va posar un grau més en defensa i va acabar d’ordenar el seu atac així agafant una renda d’onze punts abans d’acabar el segon període però un triple sobre la botzina feia que s’anessin els dos equips al descans 45-37. El tercer període i un interval del quart període la tònica era la mateixa, el Cappont molt forts i pressionant en defensa i un atac amb criteri i buscant la millor opció, aquest conjunt de coses feia que els visitants no poguessin fer el seu joc, així arribant a perdre de 21 punts, però els nois de l’Alpicat mai van donar el partit per perdut i els últims minuts de l’últim període van fer un parcial de 0-11 gràcies a una defensa pressionant i unes bones transicions defensa-atac.

Anotadors:

CLIMASIP Cappont “A”: Albejano(3); Goñi(2); Estruch(-); Rio(-); Miquel(10); Lacambra(8); West(3); Hernández(9); Solà(7); Garcés(8); Ybarz(15); Ferreiro(4).

C.B. Alpicat “B”: Martínez(-); Rué(2); Moreno(8); Sumalla(9); Melción(-); Rincón(6); Pla(7); Gimeno(9); Otín(2); Giribet(-); Marín(-); Villegas(16).  

P1150283En la imatge, lluitant per un rebot vs els jugadors d’Alpicat

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.