CALUGAR 6 RESTREPO
REVERTER 4
GIL 9
CARRERA 10

Victòria del júnior ROCA BORRÀS CAPPONT a casa enfront el SEDIS ALFA CONSULT per 70 a 51. Els locals van ser superiors en tot moment del partit, començant amb un 10-0 al marcador que deixava clar el resultat final. Durant la primera part els de Cappont van estar bé en defensa i van deixar moments on l’atac va estar molt connectat trobant sempre el millor tir possible. Al tercer quart, els locals ja donaven el partit per guanyat i es van relaxar molt i els visitants van baixar el ritme també, perdent el quart (8-10) on la defensa feia aigües per tot arreu i l’atac flaquejava anotant només 8 punts. Finalment, el darrer quart va ésser més animat i els dos equips van tornar a apretar i es va tornar a la tònica de la primera meitat.