TBL Cappont (76) – Flor de Vimbodi-CB Pardinyes Negre (49)

Categoria: Júnior

Dia: 29/11/15

Àrbitre: Fontova, J.
TBL Cappont (76) – Flor de Vimbodi-CB Pardinyes Negre  (49)
Rauret (5) Vila (4) Torres (2) Domínguez (2) Vivó (14) Guiu Gisbert (10) Solé (11) Gallego Puig (21) Dago (7) Perez
Gomez (9) Roca (5) Lawson (3) Aguilera (6) Guallar (4) Previtera (7) Figuerola Garcia (2) Martin (6) Fons (2) Bernaus (4) Jofre (1)
El TBL Cappont s’imposa a la seva pista al CB Pardinyes Negre en un molt bon partit dels locals. Després de la igualtat del primer període, els de casa van endurir la defensa i van pujar línies, fet que va servir per marxar a la mitja part amb una renda de 15 punts (38-23). Un bon inici del tercer quart va servir per traspassar la barrera dels 20 punts i els locals van treballar per mantenir aquesta diferència fins al final del partit, tot i que els de Pardinyes no ban baixar els braços en cap moment del partit. Bon partit del potent Puig, així com el toc de Vivó i Solé. També Gisbert lluitant fort.
DSCN6875
En imatge, Puig i Torres, del Cappont
Esta entrada fue publicada en JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.