CN TÀRREGA 36 – 48 VAF CAPPONT

Important victòria del VAF Cappont fora de casa enfront un dels equips capdavanters de la lliga, el C.N. Tàrrega. Partit amb tantejos baixos on les defenses s’imposaven als atacs i el desencert feia presencia en el percentatge de tir per part dels dos equips.
Els del barri de Lleida van anar a remolc en el marcador durant tota la primera part, on el desencert en atac no reflectia el bon treball fet en defensa pels jugadors visitants. Una forta sortida en el tercer quart i, sobretot, la pressió a tota la pista els va permetre recuperar pilotes i imposar un ritme alt en el qual l’equip es troba molt còmode. Tot i algunes imprecisions i precipitació en atac a falta de pocs minuts del final, el Tàrrega ja no es va poder tornar a apropar en el marcador. Triples de Pau en moments decissius i bon ritme de partit de Guitart i Igor.
Gràcies a la victòria, el VAF Cappont supera en una victòria al seu últim rival en la classificació. Bona victòria, que servirà per pujar la moral després de les dues últimes derrotes mentre es segueixen recuperant efectius.

1ER 2n 3r 4t FINAL
C.N.Tàrrega 13 08 09 06 36
VAF Cappont 11 04 14 19 48

C.B. Juneda: Boix (4) Trepat (0) Garcia (0) Vall (2) Farre (0) Ramon (0) Armengol (10) Badia (6) Cabezas (2) Andreu (0) Solans (4) Farreny (8)

VAF CAPPONT: Puig (2) Roldán (0) Guitart (11) Pau (13) Roger (0) Miquel (0) Pol (2) Ferreira (5) Igor (12) Robert (0) Ferran (2) Gallardo (0)

DSCN6467

Imatge d’arxiu, defensa del VAF Cappont

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.