SÍCORIS 00 62 – C.B. MOLLERUSSA 58 – JORNADA 7

Categoria: C.T. CADET MASC. PROMOCIÓ- GRUP 1 – CRÒNICA

Sícoris 00 62– C.B. Mollerussa 58

(14-16);(21-12);(9-14);(18-16).

Àrbitre: Martín, J.

Crònica:

El Sícoris 00 s’emporta la victòria contra el Mollerussa on en el partit d’anada el Mollerussa havia superat als de roig per 11 punts.

El partit va començar de cara pels visitants on van marcar un parcial de 2-12 en els primers 4 minuts de partits. Els nois del Sícoris van posar-se en el partit gràcies a una gran defensa que els permetia córrer al contracop. El segon quart la tònica era la mateixa, els locals dominant en defensa i els nois de Mollerussa anotant gràcies a una bona circulació de bola en estàtic i en segones opcions al tir. La primera part acabava favorable al Sícoris havent remuntat al primer quart, 35-28. El tercer quart els paper van canviar, el Mollerussa va dominar aquest quart gràcies a unes bones penetracions de fora cap dins i passar-la al moment adient. S’entrava al l’últim quart 44-42, favorable al Sícoris, aquests van saber aguantar la renda que havien agafat al segon quart fins acabant guanyant el partit per quatre punts. El Mollerussa no ho va posar fàcil ja que amb un triple a falta de 18 segons es van posar a dos punts, però l’equip local va ser pacient i es va endú la victòria.

Anotadors:

Sícoris00: Gómez(12); Christian(2); Madalin (-); Luengo(5); Vivó(6); Lobateras(7); Rodriguez(18); Reverter(7); Criado(5); Tersa(-); Peinado(-).

C.B. Mollerussa: Castillo(13); López(-); Rúbies(15); Cuenca(-); Andrés(4); Feixa, P.(7); Bosch(15); Feixa, P.(-); Feixa, Ll.(4).     

Imatge del sal inicial

Imatge del salt inicial

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.