VAF CAPPONT 51 – 70 CB BELLPUIG B – JORNADA 8

VAF CAPPONT vs C.B. BELLPUIG B

Segona derrota consecutiva del VAF Cappont enfront el C.B. Bellpuig. Els locals, que venien de sofrir la primera derrota de la temporada, no van aconseguir portar el partit al ritme de pressió i intensitat que els interessa i es van trobar per darrere del marcador des d’un bon inici. Els de Bellpuig, en canvi, van dominar la pintura als dos cantons de la pista. Molt superiors en el rebot, van aconseguir nombroses segones opcions juntament amb cistelles fàcils sota cistella. Això, juntament amb una defensa zonal que el VAF Cappont no va saber atacar, van fer molt difícil que els de la capital es poguessin apropar al marcador. La temporada es llarga i es necessari treballar tots en grup. Cal pencar i trobar la bona dinàmica.

VAF CAPPONT: Puig (4) Marcel (1) Roldán (8) Guitart (8) Prunera (0) Miquel (0) Pol (6) Ferreira (0) Igor (16) Joan (6) Gallardo (2)

C.B. Bellpuig B: Balague (2) Garcia (14) Calvet (6) Altisent (0) Cots (1) Pascual (0) Lopez (2) Vilanova (14) Lluch (10) Quintana (8) Aguilo (13)

DSCN6628Tots al rebot!»

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.