INFANTIL MAS. J/10 : ROCA BORRÀS CAPPONT 62/21 CENG ARTESA DE SEGRE .

Crònica de la desena jornada del Pre-Infantil del Roca Borràs Cappont :

JORNADA: 10 CATEGORIA: INFANTIL MAS
EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT CENG ARTESA DE SEGRE
ARBITRE:BURGOS
1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE)     11 18 18 15 62
CENG ARTESA DE SEGRE 8 6 2 5 21
EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE) CENG ARTESA DE SEGRE
IZAN M 8 VEGA
XAVI T. 6 DJONGO 7
RAUL A. 9 TORNE 6
MARC S. 2 SANCHEZ
IVAN M. 22 LOPEZ 2
MARC P 6 EROLES 2
ROGER S. 5 ALOCEN 2
ROBERT C. CEBAN 2
FERRAN I. PONT
ROGER M
DAVID S.            4
NIL G
Victòria del pre-infantil del ROCA BORRÀS CAPPONT,que es va enfrontar al CENG ARTESA DE SEGRE a la desena jornada i últim partit de la primera fase de la temporada, en un paritit trabat en els primers compasos els grisos van establir una molt bona defensa que dificultava l’atac de l’Artesa de Segre, tot i que al termini del primer periode degut al desencert dels dos equips el marcador només reflectia un 8-11, amb l’inici del seguent quart la dinàmica defensiva es va mantenir però aquest cop els nois del Cappont si van saber aprofitar les situacions d’atac transforman cistelles fàcils gàcies a una molt bona circulació de pilota, que es va mantenir al llarg de tot el matx fins arrivar al resultat final de 21-62 favorable als visitants. Destacar els 22 punts de Ivan i la excelent direcció de joc de Marc Sisteré.

img-20161203-wa0048

Esta entrada fue publicada en INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.