MORABANC ANDORRA B 41-76 INKPRESSIÓ ECOLÒGICA CAPPONT – JORNADA 3

L’Inkpressió Ecològica Cappont guanya el primer partit de la temporada davant el Morabanc Andorra B. Els visitants han començat el partit molt ficats tant en defensa com en atac, la qual cosa els ha permès agafar un avantatja de 10 punts al final del primer quart (9-19). Aquesta intensitat no a disminuït en el següent període i un parcial de 4 a 29 ha fet que els del barri de Lleida marxessin a la mitja part amb el resultat de 13-48. En la segona part hi ha hagut una relaxació del Cappont i les diferències s’han anant mantenint fins al final del partit en el que s’ha arribat amb el resultat de 41-76.

CADETDSCN6240

Jugadors del Inkpressió Ecològica Cappont

Esta entrada fue publicada en CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.