MINI. ROCA BORRÀS CAPPONT GROC. TROBADA.

El ROCA BORRÀS CAPPONT MINI iniciava la jornada de la 4a Trobada, aquest cop disputada al Pavelló de Maristes, amb molta motivació i ganes per tal d’estar a punt per l’inici de la Lliga que començarà a partir del Gener.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GROC
EQUIP VISITANT 1.     MARISTES BLANC, 2. MARISTES BLAU
       
DATA DEL PARTIT 15-12-2019   MINI

 

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
           
           

 

EQUIPS
   
ROCA BORRÀS CAPPONT MINI GROC      
Alexander Mihaylov      
Cesc Lacruz      
Nel Torruella      
Roger Carrillo      
Isaac Terrón      
Zoar Mendoza      
Diego Miguel      
Javier Juarez      
       
       
       

 

 

El ROCA BORRÀS CAPPONT MINI iniciava la jornada de la 4a Trobada, aquest cop disputada al Pavelló de Maristes, amb molta motivació i ganes per tal d’estar a punt per l’inici de la Lliga que començarà a partir del Gener. En aquest cas avui els ha tocat enfrontar-se a dos equips del Maristes: el blanc i e blau.

En el primer partit els de Cappont semblaven molt motivats, però aquesta motivació ha anat minvant i juntament amb el poc encert a canasta han provocat que el Mini Groc perdés el primer partit.

Tot i això les coses han canviat, i molt, en el segon partit. Els jugadors han sortit amb moltes ganes i intensitat, fet que els ha ajudat a robar més pilotes i anotar molt més. El joc del segon partit ha estat totalment diferent al del primer: molt més joc en equip, moltes més ganes i més intensitat, que finalment s’han traduït en una victòria més pel Mini Groc del Roca borràs Cappont. Ara toca preparar-se per disputar la Lliga Mini B.

 

 

IMG-20191215-WA0049.jpg

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.