C.B. TREMP «B» 39 – CLIMASIP CAPPONT 61 – JORNADA 5

Categoria: C.T. SÈNIOR MASCULÍ “A” – CRÒNICA.

C.B. Tremp “B”39 – CLIMASIP Cappont 61

(7-17);(4-11);(11-10);(17-23).

El CLIMASIP Cappont supera al Tremp en un partit que va controlar des de bon inici. Els visitants van començar el partit amb un alt ritme defensiu on als del Pallars Jussà els hi costava anotar, on això ho denota el parcial de la primera part 11 punts. Els nois del Cappont haguessin pogut fer una escletxa més ampla al marcador si en situacions d’atac haguessin acabat culminant en cistella. A la represa de la mitja part els nois de Tremp van intentar retallar distàncies a l’electrònic però la renda del Cappont era de 17 punts i era difícil de remuntar. L’últim període el Cappont va tornar a situar-se ordenat en atac i buscant la millor opció en atac i així acabant guanyant el parcial i el partit per 22 punts, i només rebent 39 punts en contra.

Anotadors:

CLIMASIP Cappont “A”: Sevilla(5); Albejano(2); Goñi(-); Estruch(10); Rio(-); Miquel(6); Lacambra(1); West(6); Hernández(6); Solà(17); Garcés(2); Ybarz(6).

C.B. Tremp “B”: Toló(8); Fernández(-); Boneta(-); Ribera(5); Ubach, J.(-); Condo(7); Fumàs, J.(12); Vitoria(-); Fumàs, E.(-); Ubach, O.(-); Bellera(5); Familia(2).

ATAC DEL CAPPONT, A PISTA: R. MIQUEL, Y. RODES, ERIC, GARCÉS I HERNÁNDEZ.

ATAC DEL CAPPONT, A PISTA:  R. MIQUEL, Y. RODES, ERIC SEVILLA, GARCÉS I HERNÁNDEZ.

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.