MOYA SISTERE 9
BELLET 7 POMS 15
MORENO 2
CULLERÉS

El Roca Borràs Cappont venç al CB Bellpuig en un partit d’infart. Els locals han començat molt fort aconseguint un avantatge de 8 punts a la meitat del primer període, però els visitants han reaccionat reduint la diferència a 1 punt al finalitzar el primer parcial (12-11). El segon quart ha sigut pels visitants que han aprofitat els errors dels lleidatans en la línia de tir lliure per a agafar un avantatge de 5 punts al descans (22-27). A la represa els visitants han aconseguit augmentar la diferència fins als 8 punts abans de començar l’últim parcial. L’últim període ha estat vibrant on els locals han aconseguit posar-se al davant en el marcador, però els de Bellpuig han reaccionar ràpid i a falta d’un minut s’han posat 5 punts per sobre. La reacció del Cappont no s’ha fet esperar i aprofitant els errors dels visitants a la línia de tir lliure han pogut anotar sobre la botzina la cistella que els hi ha donat la victòria, per obtenir el resultat final de 60 – 59.