C.C 1ª TERRITORIAL. CN TARREGA B 71/57 ALEXANDRA PERRUQUERS CAPPONT.

L’Alexandra Perruquers Cappont perd el primer partit dels quarts de final al caure a domicili a mans del CN Tàrrega B en un partit que va començar força de cara pels locals, que van saber imposar el seu ritme i poder així, obrir una primera escletxa.

EQUIP LOCALCN TARREGA B
EQUIP VISITANTALEXANDRA PERRUQUERS CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT06-05-2024 C.C 1ª TERRITORIAL
 1Q2Q3Q4QFINAL
CN TARREGA B1613202271
 ALEXANDRA PERRUQUERS CAPPONT142515357
CN TARREGA BALEXANDRA PERRUQUERS CAPPONT
MO, OSIERRA, V6
SARRI, PRODOREDA, J1
ALONSO, P3ROCA, I3
PENYAFORT, R5ALBEJANO, X
BERENGUE, X4VIVO, A7
RIBERA, M22BONEU, A9
RIBALTA, A3SIERRA, I19
PIQUERES, R8ORTEGA, V12
PRATS, M12  
FREIXAS, M14  
MUNTANE, J  
L’Alexandra Perruquers Cappont perd el primer partit dels quarts de final al caure a domicili a mans del CN Tàrrega B en un partit que va començar força de cara pels locals, que van saber imposar el seu ritme i poder així, obrir una primera escletxa. Tot i això, els de gris desprès d’un inici dubitatiu van ser capaços de capgirar la situació i gràcies a una intensa defensa van aconseguir arribar 29-39 a la mitja part. A la represa, els del barri de Cappont es van veure totalment superats, i es que el fet de jugar amb 8 jugadors va passar factura i els de casa ho van aprofitar per sumar el primer punt de l’eliminatòria.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.