C.T. MINI. AGROVERTEX CAPPONT 67/35 CB TORÀ.

Un emocionant partit de bàsquet entre els Minis de  AGROVERTEX CAPPONT  i CB TORÀ, on els més petits del club van aconseguir una gran victòria fora casa amb un marcador final de 35 a 67.

EQUIP LOCALAGROVERTEX CAPPONT
EQUIP VISITANTCB TORÀ
    
DATA DEL PARTIT09-03-2024 MINI
 1Q2Q3Q4Q5Q6QFINAL
CB TORÀ489110335
AGROVERTEX CAPPONT410131442267
EQUIPS
AGROVERTEX CAPPONTCB TORÀ
NIKOLAS ENASCUT9ABRIL CASTELLANA8
ERIC THO MUÑOZ6DNG2
ELADI NUÑO14GUILLEM TORRA5
THIAGO RIUS6MARC SOTERAS5
PAU MUNIESANÚRIA LOPEZ4
JAIME MIRADA10ALEXANDRU MOLDOVAN6
ADRIÀ PONS6POL ALCARAZ3
PAU SALIDO8ERIC MARQUES1
MAX LASAIRIA VALLÉS1
ARNAU MANSILLA6LAIA VILARDOSA0
ADRIÀ MANSILLA GUIFRÉ MIRAMUNT0
GILIAN ROMERO  
MARIO MIRADA2  
    
Un emocionant partit de bàsquet entre els Minis de  AGROVERTEX CAPPONT  i CB TORÀ, on els més petits del club van aconseguir una gran victòria fora casa amb un marcador final de 35 a 67. Va ser un partit intens i igualat des del principi, que va mantenir als aficionats en tensió en els seus seients. L’inici del partit va estar marcat per la tensió i els nervis de dos equips que volien guanyar. Els primers minuts van ser marcats per defenses fortes i molts intents d’anotació fallits. El primer quart es va arribar amb un marcador de 4-4, el segon 8-10 a favor dels visitants i a la mitjà part es va arribar amb un marcador de 21-27. El punt d’inflexió del partit va arribar al tercer quart. Els jugadors de Cappont van sortir amb molta energia i determinació fent un parcial de 1-14 en el quart período. A la repressa els de Torà van augmentar la seva intensitat defensiva i van començar a capitalitzar els errors de l’equip rival amb un parcial de 10-4 en el cinquè períodes. A la repressa de l’últim período els e Cappont van imprimr una forta defensa i els ràpids contraatacs que van donar lloc a diverses anotacions consecutives, ambdues accions que van crear una bretxa significativa entre els dos equips amb un marcador final de 35-67, amb un parcial de 3-22 a favor dels de Cappont. Tot i així, els jugadors de Tora van continuar lluitant fins a l’últim minut. Van mostrar una gran determinació i coratge, intentant retallar la diferència al marcador. En resum, aquest va ser un emocionant partit de bàsquet on els més petits del club de Cappont van aconseguir una victòria important a casa amb un marcador final de 35 a 67. La forta defensa i els ràpids contraatacs van ser claus per a la victòria, tot i que els jugadors de Tora van lluitar amb valentia fins al final. Un gran matí de bàsquet per aquests jugadors i els seus aficionats. Felicitar al CB TORÀ pel seu joc i el seu FAIR PLAY i la próxima jornada el mini AGROVERTEX CAPPONT té jornada contra el CB TORREFARRERA. A continuar treballant.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.