MINI. CN TARREGA. 38/81 AGROVERTEX CAPPONT.

El mini Agrovertex Cappont es va enfrontar al CN Tàrrega en un emocionant partit de bàsquet. El partit va començar amb un inici prometedor per als locals de Tàrrega, qui van dominar el primer quart amb un marcador inicial de 12 a 7.

EQUIP LOCALCN TARREGA
EQUIP VISITANTAGROVERTEX CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT17-02-2024 MINI
 1Q2Q3Q4Q5Q6QFINAL
CN TÀRREGA122476738
AGROVERTEX CAPPONT715211218881
        
EQUIPS
AGROVERTEX CAPPONTCN TÀRREGA B
NIKOLAS ENASCUT12JOEL CAPDEVILA8
ERIC THO MUÑOZ7UNAI GONZALEZ2
ELADI NUÑO13ALBERT FERNANDEZ7
THIAGO RIUS4KAI FARRE3
PAU MUNIESA4MARWAN5
JAIME MIRADA5MARTÍ PAVON5
ADRIÀ PONS7MARC ESCAURIZA2
PAU SALIDO5ROC SOLE2
MAX LASA8MOHAMED MAHI2
ARNAU MANSILLA1ERIKVISCONTI2
ADRIÀ MANSILLA5  
GILIAN ROMERO9  
MARIO MIRADA1  
    
El mini Agrovertex Cappont es va enfrontar al CN Tàrrega en un emocionant partit de bàsquet. El partit va començar amb un inici prometedor per als locals de Tàrrega, qui van dominar el primer quart amb un marcador inicial de 12 a 7. No obstant això, els jugadors del Cappont no es van deixar intimidar i van respondre amb una impressionant exhibició de determinació en defensa.El segon quart va veure un gir dràstic en el joc, ja que els de Cappont van intensificar la seva defensa, pressionant fortament als rivals i imposant el seu ritme de joc. Amb una actuació magistral en atac i una defensa ferotge, els visitants van aconseguir un parcial de 2-15, portant el marcador a la mitja part amb una avantatge considerable de 20 a 43. El segon temps va continuar amb el domini del Cappont, que va mantenir la seva intensitat i precisió en el joc. Amb un gran treball d’equip i una notable eficàcia en els tirs, els visitants van ampliar encara més la seva avantatge al marcador. El final del partit va arribar amb un resultat contundent a favor dels visitants de Cappont, amb un marcador final de 38-81. La victòria va ser fruit del treball dur i la dedicació dels jugadors, així com de la seva capacitat per adaptar-se i superar els desafiaments plantejats pel rival.En resum, el partit entre el mini Agrovertex Cappont i el CN Tàrrega va ser una emocionant exhibició de bàsquet. Felicitar als 2 equips pel seu saber fer i estar tant dintre com fora de la pista. El mini Agrovertex Cappont es va enfrontar al CN Tàrrega en un emocionant partit de bàsquet. El partit va començar amb un inici prometedor per als locals de Tàrrega, qui van dominar el primer quart amb un marcador inicial de 12 a 7. No obstant això, els jugadors del Cappont no es van deixar intimidar i van respondre amb una impressionant exhibició de determinació en defensa.
El segon quart va veure un gir dràstic en el joc, ja que els de Cappont van intensificar la seva defensa, pressionant fortament als rivals i imposant el seu ritme de joc. Amb una actuació magistral en atac i una defensa ferotge, els visitants van aconseguir un parcial de 2-15, portant el marcador a la mitja part amb una avantatge considerable de 20 a 43.
El segon temps va continuar amb el domini del Cappont, que va mantenir la seva intensitat i precisió en el joc. Amb un gran treball d’equip i una notable eficàcia en els tirs, els visitants van ampliar encara més la seva avantatge al marcador.
El final del partit va arribar amb un resultat contundent a favor dels visitants de Cappont, amb un marcador final de 38-81. La victòria va ser fruit del treball dur i la dedicació dels jugadors, així com de la seva capacitat per adaptar-se i superar els desafiaments plantejats pel rival.
En resum, el partit entre el mini Agrovertex Cappont i el CN Tàrrega va ser una emocionant exhibició de bàsquet. Felicitar als 2 equips pel seu saber fer i estar tant dintre com fora de la pista.

 


 
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.