CT. CADET TER. SICORIS 53/48 CB PARDINYES.

Victòria del Sícoris a la seva pista davant el Pardinyes en la cinquena jornada de la segona fase.

 JORNADA: 5CATEGORIA:Cadet Territorial
EQUIP LOCAL                                                                      SICORIS
EQUIP VISITANT PARDINYES
ARBITRE: BURGOS     
 1Q2Q3Q4QFINAL
SICORIS911171653
                               PARDINYES1011141348
EQUIPS
SICORISPARDINYES
SANTIVERIGUIXART    10
TAREK            2ANIOL 
PUERTAS4BALCELLS 
JORDISOLE9
SARRATFALIP2
MARTI10VALL 
SEIJO5NIETO17
CARCELLER2DOMINGO 
SALAZARVILAGRASA6
MILARA5GUANJO7
CARRILLO       10MONTALVAU 
VICTOR        14  
Victòria del Sícoris a la seva pista davant el Pardinyes en la cinquena jornada de la segona fase. Ens va costar entrar al partit, la intensitat de les defenses provocà moltes faltes, que frenaven el ritme del joc, sumat a el baix percentatge des de la línia de tirs lliures, amb lo qual l’encert no acabava d’arribar, això es reflectia al marcador a la mitja part on tant sols havíem anotat 20 punts, la defensa però havia estat bona i tant sols anàvem un punt a sota. A la represa, però les coses van canviar, seguint amb una bona defensa les idees en atac estaven molt més clares, va ser llavors quan el Sicoris va capgirar el marcador, o va aconseguir obrir una petita escletxa, que ja no perdria fins al final d’un molt igualat partit.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.