CC. 1ª TERR. ALEXANDRA PERRUQUERS CAPPONT 63/57 CAL MARXANT CEP VALLFOGONA.

L’Alexandra Perruquers Cappont suma una nova victòria aquesta temporada desprès de vèncer a casa al líder en un partit que va començar força de cara pels locals, que van saber imposar el seu ritme des de bon inici.

EQUIP LOCALALEXANDRA PERRUQUERS CAPPONT
EQUIP VISITANTCAL MARXANT CEP VALLFOGONA
    
DATA DEL PARTIT01-02-2024 C.C 1ª TERRITORIAL
 1Q2Q3Q4QFINAL
ALEXANDRA PERRUQUERS CAPPONT1715121963
CAL MARXANT CEP VALLFOGONA1212161757
ALEXANDRA PERRUQUERS CAPPONTCAL MARXANT CEP VALLFOGONA
RODOREDA, J5PRAT, G16
ORTEGA, V2VALLEJO, S
SIERRA, V6VILANOVA, J5
SIERRA, I18GONZALEZ, G8
ROCA, I10SAHTOUT, A9
ALBEJANO, X2DOMINGO, A
BERNAT, J20PLANES, M17
BONEU, ALLUCH, F2
L’Alexandra Perruquers Cappont suma una nova victòria aquesta temporada desprès de vèncer a casa al líder en un partit que va començar força de cara pels locals, que van saber imposar el seu ritme des de bon inici. D’aquesta manera, s’arribava 32-24 a la mitja part. A la represa, els de la Noguera van incrementar la intensitat defensiva i van retallar distàncies però finalment els de casa van saber tancar el partit durant els darrers minuts d’aquest.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.