CC.MINI. AGROVERTEX CAPPONT 67/16 CB PONTS.

Aquest diumenge, el pavelló esportiu de Cappont de l’AGROVERTEX CAPPONT va ser l’escenari d’un emocionant partit de bàsquet.

EQUIP LOCALAGROVERTEX CAPPONT
EQUIP VISITANTCB PONTS
DATA DEL PARTIT28-01-2024MINI
1Q2Q3Q4Q5Q6QFINAL
CB PONTS871016
AGROVERTEX CAPPONT217142567
EQUIPS
AGROVERTEX CAPPONTCB TORÀ
NIKOLAS ENASCUT6SAMUEL SOARES2
ERIC THO MUÑOZ5FERNANDO GONÇALVES0
ELADI NUÑO5ROMA ROSET2
THIAGO RIUS5GUILLEM BARCO0
PAU MUNIESA6NIL TREPAT8
JAIME MIRADA6BEIL LANCHAS0
ADRIÀ PONS6QUERALT FARRÀS1
PAU SALIDO0IKER ASENOV2
MAX LASA6NIDIA CABALGANTE2
ARNAU MANSILLA0
ADRIÀ MANSILLA5
GILIAN ROMERO6
MARIO MIRADA4
Aquest diumenge, el pavelló esportiu de Cappont de l’AGROVERTEX CAPPONT va ser l’escenari d’un emocionant partit de bàsquet. Els minis del Mini AGROVERTEX CAPPONT van enfrontar-se al CB PONTS en un duel que va tenir com a resultat una victòria per part dels amfitrions. Des de l’inici, els nois de casa van demostrar la seva superioritat en la pista. Els primers quarts van ser dominats àmpliament per l’equip local, que va defensar amb gran intensitat i va atacar amb eficàcia. El marcador va anar augmentant a favor del Mini AGROVERTEX CAPPONT amb cada minut que passava, i els aficionats que omplien les grades estaven eufòrics amb el joc del seu equip. La defensa de l’equip local va ser notable, amb interceptacions constants.A més, van mostrar una gran coordinació i passi de pilota, la qual cosa va permetre que múltiples jugadors anotessin punts des de diverses posicions de la pista. Això va contribuir a l’avanç constant en el marcador. D’altra banda, l’equip visitant, el CB PONTS, va tenir dificultats per trobar les escletxes en la defensa ferma del Mini AGROVERTEX CAPPONT. Van anotar 16 punts en tot el partit, el qual cosa va ser un testimoni de l’excel·lent actuació de l’equip local tant en defensa com en la contenció del joc rival.El partit va concloure amb un resultat final de 67-16 a favor del Mini AGROVERTEX CAPPONT. El pavelló es va omplir d’aplaudiments en acabar el partit per felicitar als 2 equips pel seu joc i esforç en el joc. Aquest partit va ser una mostra del bon treball d’equip i la dedicació dels jugadors del Mini AGROVERTEX CAPPONT, així com una gran oportunitat per al CB PONTS per aprendre i millorar en el seu joc. El bàsquet és un esport que ens ensenya a treballar en equip, mostrar respecte i perseverar, i aquest partit va ser un recordatori d’aquests valors importants.En resum, el Mini AGROVERTEX CAPPONT suma la seva 3ª victòria i s’enfrontarà al CB BALAGUER a casa seva el proper diumenge.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.