CADET MAS. J/8. SICORIS 56/47 BELLPUIG.

Victòria treballada del Sicoris cadet enfront el Bellpuig en un partit molt emocionant e intens des de el primer minut fins als últims 2 minuts de partit

 

JORNADA: 8 CATEGORIA: CADET MAS
EQUIP LOCAL                                      SICORIS
EQUIP VISITANT BELLPUIG
ARBITRE: KIM S

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
SICORIS 17      13 11 15 56
                             BELLPUIG 15 14 6 12 47

 

EQUIPS
SICORIS                                  BELLPUIG
ERIC PUIG DUCH
ROGER BUCHACA 1 ESTANY 3
GERARD FIGUEROLA 6 ESTIARTE 15
MARC PIQUE MINGUELL 10
ROGER MOLA CASPA
MARC  ABELLA 10 PUIG
XAVI TAMARIT 3 ARMENGOL
RAUL AREVALO 10 CREOLES
DANIEL AMO 11 ALBAREDA 2
MARC SISTERE 4 MORAGUES 17
PAU HUGUET         9 LLANES
 

 

Victòria treballada del Sicoris cadet enfront el Bellpuig en un partit molt emocionant e intens des de el primer minut fins als últims 2 minuts de partit. El partit va començar molt parell, ja que el Bellpuig va plantejar una defensa zonal durant els 40 minuts de partit, cosa que dificultava l’atac local i permetia als visitants dominar el rebot i córrer al contraatac. Poc a poc però el Sicoris va anar movent la pilota cada vegada millor i va saber atacar la zona obrint espais que permetien tirs lliurats i penetracions que acabaven en cistella o bé en falta. La igualtat va ser màxima durant els tres primers quarts amb un ritme baix d’anotació i parcials alternats. Així doncs s’arribà a l’últim quart on qualsevol dels dos equips es podia endur el matx. Finalment el Sicoris va trencar el partit amb dos triples consecutius i gràcies a la sang freda als tirs lliures es va endur el matx.

IMG-20181120-WA0011.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, CADET, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.