CC. MINI. CB TORREFARRERA 28/66 AGROVERTEX CAPPONT.

Matí ple d’emoció i intensitat, el Mini Agrovertex Cappont va aconseguir la seva segona victòria consecutiva,

EQUIP LOCALCB TORRREFARRERA
EQUIP VISITANTAGROVERTEX CAPPONT
DATA DEL PARTIT20-1-2024MINI
1Q2Q3Q4Q5Q6QFINAL
CB TORREFARRERA431024528
AGROVERTEX CAPPONT131061791166
EQUIPS
AGROVERTEX CAPPONTCB TORÀ
NIKOLAS ENASCUT8POL JIMENEZ8
ERIC THO MUÑOZ1JESUS MANGUES2
ELADI NUÑO12GUILLEM RALUY2
THIAGO RIUS4GUILLEM MONSONIS2
PAU MUNIESA6POL SANUY5
JAIME MIRADA7SALVADOR DAOUR1
ADRIÀ PONS6GENÍS PEREA2
PAU SALIDO5EDGAR COMES1
MAX LASA5BEIL CERVERA2
ARNAU MANSILLA1PAU PONT3
ADRIÀ MANSILLA4AGUSTÍ MANGUES0
GILIAN ROMERO6QUIM ESPINET0
MARIO MIRADA1
Matí ple d’emoció i intensitat, el Mini Agrovertex Cappont va aconseguir la seva segona victòria consecutiva, derrotant el Torrefarrera en un bon partit de bàsquet. Els jugadors de Cappont van demostrar el seu compromís i determinació des del primer moment, dominant amb un bon joc col·lectiu magistral. El partit va començar amb un Agrovertex Cappont altament motivat, mostrant una agressivitat tant en atac com en defensa. El seu joc de passes ràpides i precises va desconcertar l’oposició, permetent-los aconseguir punts tant des de l’exterior com de l’interior de la pintura. Els tirs exteriors i els moviments dins la zona pintada van ser encertats, posant a l’equip en una posició dominant. A mitja part, el marcador reflectia la superioritat del Mini Agrovertex Cappont, liderant amb una avantatge impressionant de 29-17. Aquesta renda va ser fruit del treball conjunt, on cada jugador va contribuir al marcador i va demostrar la força del joc col·lectiu. A la segona meitat, l’equip no va disminuir la intensitat. Continuaven mostrant una gran cohesió i coordinació, defensant amb fermesa i atacant amb intel·ligència. Els jugadors del Mini Agrovertex Cappont van mantenir la seva concentració fins al final, consolidant la victòria amb un marcador final de 28-66. El proper enfrontament será a casa contra el CB Pons.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.