PREMINI. CBF LLEIDA A 54/26 CB CAPPONT.

Els del barri reben la primera derrota de la segona volta davant del CBF LLEIDA A.

EQUIP LOCALCBF LLEIDA A
EQUIP VISITANTCAPPONT
    
DATA DEL PARTIT24-1-23 PREMINI
 1Q2Q3Q4Q5Q6Q7Q8QFINAL
CBF LLEIDA A167117621454
CAPPONT GRIS4260407326
EQUIPS
CAPPONT GRISCBF LLEIDA A
NIKOLAS ENASCUT4GOMEZ6
ERIC THO MUÑOZ3RUBIO4
ELADI NUÑO4VLADIMIR3
GILIAN ROMERO2PUBILL7
THIAGO RIUS2VILANOVA4
PAU MUNIESA2CALVO4
JAIME MIRADA2SERNA4
ADRIÀ PONS3CANALES6
PAU SALIDO2MARGALET6
MAX LASA2BURRUN10
    
    
Els del barri reben la primera derrota de la segona volta davant del CBF LLEIDA A. Els 3 primers períodes van estar molt disputats amb alternances de canastes al marcador als 2 equips. Els tres primers quarts van estar molt disputats amb tots 2 equips molt concentrats i amb fortes defenses i ràpids contractats en els  quals l’equip local va estar més encertat al 4t quart amb un parcial de 11-0. Els visitants no van estar encertats en defensa ni en atac i els locals van anar a la mitja part amb un marcador de 25-12. A la represa de la segona parts, els de Cappont van intentar capgirar el partit amb un parcial de 2-7 al 3r periode amb una forta pressió i estant més encertats amb el tir exterior. Però els locals a l’últim periode van imposar amb una forta defensa i ràpids contracts amb un parcial de 14-3; marxant del marcador amb un definitiu 54-26.  Felicitar a l’equip rival pel seu FAIR PLAY i a continuar treballant. El pròxim partit els més petits del club pugen a casa contra el CB PARDINYES.
Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.