CALENDARIS DE LA 2a FASE MINI, PREINFANTIL, INFANTIL I CADET.

Ja estan disponibles els calendaris dels nostres equips Minis, Preinfantils, Infantil i Cadets.

El Mini Calles Advocats – Cappont competirà amb el CB Balager, el Força Lleida, el CB Cervera, el CB Peña Fragatina, el Sedis La Seu i el CB Pardinyes.

El Mini Agrovèrtex – Cappont jugarà contra el CB Balaguer, el CB Torrefarrera, el CN Tàrrega, el CB Ponts, el CB Torà i el CB Bellpuig.

El Preinfantil Agrovèrtex – Cappont competirà amb el CB Mollerussa, el CB Cervera, el Força Lleida, el CE Maristes, el CB Pardinyes i el CB Torrefarrera.

El Preinfantil Santiveri Joiers – Cappont jugarà contra el CB Binéfar, l’ACLE Guissona, el CEP Vallfogona, el CB Bellvís, el CB Torrefarrera, el CB Borges i el CENG d’Artesa de Segre.

L’Infantil Agrovèrtex – Cappont competirà amb el CB Bellpuig, el CB Mollerussa, el CB Tremp, el CB Pardinyes, el BAC Agramunt i el CB Ponts.

El Cadet Agrovèrtex – Cappont jugarà contra el CB Bellpuig, el CB Cervera, el CB Peña Fragatina, el CN Tàrrega, el CB Torregrossa i el CB Torrefarrera.

El Cadet Sícoris competirà amb el CB Mollerussa, el CB Balaguer, el CB Pardinyes, el Sedis La Seu, el Força Lleida, el CB Torrefarrera i el CB Bellpuig.

Podeu consultar els calendaris als següents enllaços i a l’APP «Bàsquet Català»:

Mini Calles Advocats

Mini Agrovèrtex – Cappont

Preinfantil Agrovèrtex – Cappont

Preinfantil Santiveri Joiers – Cappont

Infantil Agrovèrtex – Cappont

Cadet Agrovèrtex – Cappont

Cadet Sícoris

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.