J10. CC.CADET. SEDIS 65/68 SICORIS.

Victòria del Sícoris a la pista del Sedis en un partit embogit amb un final èpic. Acabant com a líders de grup aquesta primera fase de la temporada

JORNADA: 10CATEGORIA:Cadet Territorial 
EQUIP LOCAL                                                                      SEDIS
EQUIP VISITANTSICORIS
ARBITRE: PLA    
1Q2Q3Q4QFINAL
SEDIS2415132365
                              SICORIS97183468
EQUIPS
SICORISSEDIS
SANTIVERI4GUIXART    15
TAREK 3CALLES5
PUERTAS12BALCELLS5
SALA3SOLE5
SARRAT2FALIP5
MARTI22VALL5
SEIJO3NIETO5
CARCELLER5DOMINGO5
SALAZARVILAGRASA5
MILARA2GUANJO5
CARRILLO  9MONTALVAU5
          
Victòria del Sícoris a la pista del Sedis en un partit embogit amb un final èpic. Els locals van començar molt forts amb un primer quart on van passar per damunt dels rojencs, al segon quart la distància en el marcador només va fer que augmentar, arribant inclús fins als 29 punts de diferència. Al descans el partit semblava sentenciat per als locals, la represa però va ser molt diferent, els nois del Sícoris van començar a defensar i van endur-se el tercer quart, les sensacions ja eren diferents, l’últim quart va seguir en la mateixa tònica, el Sícoris anava retallant punts i la Seu era incapaç d’aturar l’atac lleidatà. Semblava que el partit acabaria finalment en mans del local, però un triple a l’últim segon va permetre els de la Bordeta empatar el partit i dur-lo a pa pròrroga on gracies a la sang freda van ser capaços de certificar una remuntada de 30 punts i endur-se la victòria, acabant com a líders de grup aquesta primera fase de la temporada.

Esta entrada fue publicada en CADET, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.