PREMINI. CB PEÑA FRAGATINA 44/33 CB CAPPONT.

Els del barri reben la QUARTA derrota de la primera volta davant del CB PEÑA FRAGATINA.

EQUIP LOCALCB PEÑA FRAGATINA
EQUIP VISITANTCAPPONT
    
DATA DEL PARTIT26-2-23 PREMINI
 1Q2Q3Q4Q5Q6Q7Q8QFINAL
FRAGA801010327344
CAPPONT GRIS2420682933
EQUIPS
CAPPONT GRISCB PEÑA FRAGATINA
NIKOLAS ENASCUT5HOSSAM2
ERIC THO MUÑOZ4CASTELLO15
ELADI NUÑO5MANIN4
GILIAN ROMERO4ALBA2
THIAGO RIUS2RUIZ2
PAU MUNIESA3BOIX13
JAIME MIRADA3LAMRANI3
ADRIÀ PONS2PASTOR3
PAU SALIDO2  
MAX LASA3  
    
    
Els del barri reben la QUARTA derrota de la primera volta davant del CB PEÑA FRAGATINA. Els de Fraga van sortir molt més concentrats I agresssiu tant en defensa com en atac que els de Cappot, fent un parcial de 28-8 a la primera part. Els del barri van sortir molt adormits I poc agressius, tan en defensa com en atac. A la segona part van reaccionar I van sortir més agressius en defensa I van estar més encertats amba atac amb un parcial de 15-25, però no va ser suficient per poder capgirar el marcador i la ventatja dels de casa que havien aconseguit en els. 4 primers períodes. Felicitar a l’equip rival pel seu FAIR PLAY i a continuar treballant. El pròxim partit els més petits del club juguen a casa contra el CENG ROS.
Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.