C.C. JÚNIOR MASC. CB CAPPONT 54/51 CB CERDANYOLA.

Victòria pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont davant el C.B. Cerdanyola.  

EQUIP LOCALC.B. CAPPONT
EQUIP VISITANTC.B. CERDANYOLA
    
DATA DEL PARTIT26-02-2023 C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY.
 1Q2Q3Q4QFINAL
C.B. CAPPONT1017141354
C.B. CERDANYOLA142041351
EQUIPS
C.B. CAPPONTC.B. CERDANYOLA
ALONSOROLDÁN8
MITJANS21SORIA16
GOMEZPÉREZ13
DOMINGUEZ2SOTO
ALVAREZ8GARRIDO14
RENAU  
AGUSTI3  
PUIGVERT3  
BARRACHINA3  
MARTINEZ9  
SARRAT8  
    
    
    
    
Victòria pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont davant el C.B. Cerdanyola.   El partit es presentava molt de cara pels de casa degut a les baixes en l’equip rival i l’ajustat resultat que s’havia obtingut en el partit d’anada. No obstant, els rivals van saber plantar cara al llarg de 40 minuts davant un Cappont que, amb dificultats durant la primera part va saber capgirar el marcador durant el 3r quart. Quan ja semblava que el partit es quedaria a casa, els visitants van saber treure un últim sospir d’energia per lluitar el matx fins l’última possessió. Finalment, el Cappont es va fer amb la 3a victòria de la present temporada. Felicitar als visitants per l’esforç fins al final i als de casa per la victòria. 1,2,3 EQUIP!
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.