3ª CAT. MASC. CB CAPPONT 53/42 CB. ALMACELLES.

El CB Cappont suma la primera victòria d’aquest 2023 desprès de vèncer a casa al sempre combatiu Cenax Almacelles en un partit que va estar igualat pràcticament de principi a fi.

EQUIP LOCALCAPPONT
EQUIP VISITANTCENAX ALMACELLES
    
DATA DEL PARTIT15-01-2023 C.C 3ª CAT MASC
 1Q2Q3Q4QFINAL
CAPPONT131532253
CENAX ALMACELLES1878942
CAPPONTCENAX ALMACELLES
CULLERES, A9PEGUERA, E2
  EQUIPS
SAMPIETRO, J8ALBEJANO, X2
BOLDÚ, AHERNANDEZ, S6
SIERRA, V6CATALAN, G
RODOREDA, J2PARIS, A10
SIERRA, I14LACAMBRA, O9
ROCA, I2GABAL, J
BERNAT, J9TERSA, J1
CARRERA, JRODA, S6
MASANA, VFERREIRO, L
ORTEGA, VARAGONES, R4
REVERTER, X3SOL, G2
El CB Cappont suma la primera victòria d’aquest 2023 desprès de vèncer a casa al sempre combatiu Cenax Almacelles en un partit que va estar igualat pràcticament de principi a fi. El dos equips van sortir forts darrera i amb ganes de córrer davant però l’encert va costar que aparegués, doncs les defenses s’estaven imposant als atacs. D’aquesta manera s’arribava a la mitja part amb un marcador de 28-25 favorable als de gris. A la represa, els visitants van endurir la defensa i als de casa els va costar trobar opcions clares de cara a cistella. Tot i això, en el darrer període van ser els locals els que van donar un cop sobre la taula amb una gran defensa i demostrant als percentatges davant, un fet que va acabar comportant la victòria final.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.