C.C 3ª CAT MASC. CB CAPPONT 73/66 CB CERDANYOLA AL DIA C.

El Cappont suma la segona victòria de la temporada desprès de vèncer a casa al CB Cerdanyola al dia C en un partit que va començar força de cara pels locals però que ràpidament es va igualar.

EQUIP LOCALCAPPONT
EQUIP VISITANTCB CERDANYOLA AL DIA C
    
DATA DEL PARTIT23-10-2022 C.C 3ª CAT MASC
 1Q2Q3Q4QFINAL
CAPPONT1915162373
CB CERDANYOLA AL DIA C1314221766
CAPPONTCB CERDANYOLA AL DIA C
CULLERES, A8CHAMARRO, A9
  EQUIPS
SAMPIETRO, J3PEDRAZA, J
BOLDÚ, A2ABRIL, J1
SIERRA, V8CRUIXENT, J12
RODOREDA, J1NABONNE, A4
SIERRA, I16NAVARRO, A11
ROCA, I8SANCHEZ, J18
BERNAT, J4SOLDEVILA, M
CARRERA, J2JOAQUIN, D11
MASANA, V10  
REVERTER, X11  
    
El Cappont suma la segona victòria de la temporada desprès de vèncer a casa al CB Cerdanyola al dia C en un partit que va començar força de cara pels locals però que ràpidament es va igualar. I es que els de gris volien imposar el seu ritme, però els visitants es resistien a deixar-los marxar del marcador. D’aquesta manera, s’arribava 34-27 a la mitja part. Va ser a la represa quan als de Cappont els va entrar els dubtes davant i van començar a permetre cistelles fàcils darrere fent que el partit s’igualés per complet. S’arribava 50-49 al darrer període. Aquest va començar amb un parell de cistelles dels visitants, que per primera vegada al partit aconseguien portar la capdavantera al marcador. Tot i això, els de Cappont van saber reaccionar i van tornar a ser agressius, tan darrera com davant, guanyant el període 23-17 i aconseguint sumar la segona victòria consecutiva.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.