PREMINI CB PEÑAFRAGATINA 14/64 CB CAPPONT.

Els del barri una nova  victòria davant del CB PEÑA FRAGATINA.

EQUIP LOCALCB  PEÑA FRAGATINA
EQUIP VISITANTCAPPONT
    
DATA DEL PARTIT2-10-2022 PREMINI
 1Q2Q3Q4Q5Q6Q7Q8QFINAL
CB MOLLERUSSA7000401214
CAPPONT GRIS091210412131164
EQUIPS
CAPPONT GRISCB MOLLERUSSA
NIKOLAS ENASCUT8PASTOR0
ERIC THO MUÑOZ5HOSSAM0
ELADI NUÑO11CASTELLO6
GILIAN ROMERO5MANNIN1
THIAGO RIUS6ALBA0
PAU MUNIESA4RUIZ  0
JAIME MIRADA5BOIX0
ADRIÀ PONS4CANALES3
PAU SALIDO8LAMRANI4
MAX LASA8  
    
    
Els del barri una nova  victòria davant del CB PEÑA FRAGATINA. El primer període els locals van sortir molt concentrats i amb una forta defensa i ràpids contractats en els  quals van estar molt encertats i van fer un parcial  de 7-0. Al segon període els de Cappont van capgirar el marcador amb un parcial  de 0-9 amb una forta defensa i estant molt encertats amb el tir exterior. Els visitant van saber reaccionar davant dels fragatins que tot i veure com els de Cappont marxaven del marcador en cap moment van deixar de lluitar i de jugar el partit.  El 5è quart va estar molt disputat amb  fortes defenses i ràpids contracts però els 2 equips no van estar molt encertats en el  tir exterior.  A la represa del  6è quart els del barri  van saber imposar una forta defensa amb ràpids contratacts i van acabar de marxar del marcador.  Felicitar a l’equip rival pel seu FAIR PLAY i a continuar treballant. El pròxim partit els més petits del club pugen a Andorra un partit molt complicat.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.