CT. CADET TERR. SICORIS 62/36 CB BALAGUER.

Victòria del Sícoris a casa davant el Balaguer. El partit va començar força igualat, el ritme alt afavoria les transicions i els contraatacs el que va provocar una alta anotació per part dels dos equips durant els primers minuts.

 JORNADA: 7CATEGORIA:Cadet Territorial
EQUIP LOCAL                                                                      SICORIS
EQUIP VISITANTBALAGUER
ARBITRE: LESAN     
 1Q2Q3Q4QFINAL
SICORIS211382062
BALAGUER14125536
EQUIPS
SICORISBALAGUER
SANTIVERIGUIXART    14
TAREK            10ANIOL6
PUERTAS BALCELLS 
JORDI4SOLE 
GUILLEM FALIP6
MARTI12VALL2
SEIJONIETO3
CARCELLER7DOMINGO3
SALAZARVILAGRASA2
MILARA4GUANJO 
CARRILLO       21MONTALVAU 
VICTOR        4  
Victòria del Sícoris a casa davant el Balaguer. El partit va començar força igualat, el ritme alt afavoria les transicions i els contraatacs el que va provocar una alta anotació per part dels dos equips durant els primers minuts, el Sicoris però aviat va posar-se el “mono” de feina i millorar la seva defensa, el que permetia als nois de la bordeta agafar una renda de 7 punts al final del primer quart. El segon quart va estar marcat per un ritme més lent, les defenses eren molt millors, i costava anotar tot i així el Sicoris va arribar a col·locar-se amb un +17 però el Balaguer va reaccionar i just abans del descans va retallar el marcador deixant-lo a tan sols 9 punts de diferència. A la represa el Sicoris va canviar l’actitud i la concentració, si bé l’anotació no va ser alta, la defensa va ser excel·lent encaixant únicament 5 puts en tot el 3er quart. En l’últim període les coses si que van sortir com volíem, anotant 20 punts i encaixant únicament 5, per deixar el marcador final en un contundent 62-36 finalitzant la primera volta amb un balanç positiu de 6 victòries i només 1 derrota. 
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.