C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY. SANT GERVASI 76/56 CB CAPPONT.

Primer partit de temporada pel Júnior Masculí de 1r any del C.B.

EQUIP LOCALSANT GERVASI
EQUIP VISITANTC.B. CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT24-9-2022 C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY.
 1Q2Q3Q4QFINAL
SANT GERVASI1427112476
C.B. CAPPONT617161756
EQUIPS
SANT GERVASIC.B. CAPPONT
GAGO13ALONSO
GUIJARRO16MITJANS10
FABRA4GOMEZ2
SANCHEZ10DOMINGUEZ5
SARTO2ALVAREZ4
TORRECILLASRENAU4
COSTA3AGUSTI2
PLANET3PUIGVERT
CALVENTE1BARRACHINA7
PARES10MARTINEZ6
BRABEZO14SARRATE16
GOMEZ  
Primer partit de temporada pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont amb derrota davant el Sant Gervasi.   El partit va començar amb una gran falta d’encert per part dels dos equips, però en la que els locals van saber aprofitar els últims minuts del primer període per marxar amb una avantatja de 8 punts al segon període. En el segon període és on es va marcar la diferència durant el matx, amb una gran ratxa anotadora dels rivals que els de del club no van poder sufocar tot i millorar en la vessant ofensiva, marxant al descans amb una diferència de 18 punts. Tot i la diferència en el marcador, els del club mai es van rendir, aconseguint reduir l’avantatja rival de nou fins als 8 punts i guanyar el tercer període, però les mancances ofensives, càrrega de faltes i l’encert des de la línia de 3 de Guijarro, amb 3 triples consecutius, no va fer la remuntada del Cappont possible. Felicitar al rival Sant Gervasi per la victòria i als de casa per no baixar els braços en cap moment. 1,2,3 Equip!
Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.