CADET INTERTERRITORIAL. CREU ALTA SABADELL 66/63 CB CAPPONT.

El CB Cappont perd en la seva visita a Sabadell en un partit que va estar igualat de principi a fi.

EQUIP LOCALCREU ALTA SABADELL 1
EQUIP VISITANTCB CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT30-04-2022 CADET INTERTERRITORIAL
 1Q2Q3Q4QFINAL
CREU ALTA SABADELL 11113222066
CB CAPPONT188191863
EQUIPS
CREU ALTA SABADELL 1CB CAPPONT
POL CAPDEVILAROGER ROSELL17
JOAN RUIZ9GERARD DOMINGUEZ
ALEJANDRO GONZALEZ7ALEXANDRE ALONSO2
ORIOL FINQUE1MARC AGUSTI5
MANEL SOTOADRIA MARTINEZ8
POL RODRIGUEZ22MARC ALVAREZ8
PAU CHINCOA2ALBERT GOMEZ4
IKER ESPINOSA4ANIOL MITJANS10
BIEL NAVARRO4MARTI PUIGVERT
VICTOR NICCOLAI2MARC BARRACHINA3
DANI CASTILLERO3PERE SARRATE6
JOAN PEREZ12  
El CB Cappont perd en la seva visita a Sabadell en un partit que va estar igualat de principi a fi. Els de gris semblaven que volien portar el ritme del partit, guanyant el primer parcial 18-11, però al segon la falta d’idees ofensives va fer que els de casa retallessin distàncies. D’aquesta manera s’arribava a la mitja part 24-26. A la represa, els de Cappont van sortir poc concentrats, permetent segones opcions, i els de casa ho van aprofitar per marxar del marcador, arribant a tenir una màxima diferència de 10 punts, 61-51 a falta de 5 minuts per acabar. Tot i això, l’equip visitant va tornar a apretar l’accelerador i va aconseguir reduir distàncies fins a col·locar el 66-63 final, que els serveix per guanyar l’average i assegurar-se la segona plaça del grup. Així doncs, el cap de setmana vinent es jugaran l’accés als quarts de final de la categoria davant el Vilassar de Dalt.
Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.