J8. CC.MINI. CB BORGES GARRIGUES 35/77 AGROVERTEX CAPPONT .

Aquest cap de semana l’Agrovertex Cappont i CB Borguès es trobaven cara a cara en un emocionant enfrontament.

EQUIP LOCALAGROVERTEX CAPPONT
EQUIP VISITANTCB BORGES GARRIGUES
DATA DEL PARTIT19-11-2023MINI
1Q2Q3Q4Q5Q6QFINAL
CB BORGES GARRIGUES112657435
AGROVERTEX CAPPONT719201311777
EQUIPS
AGROVERTEX CAPPONTCB BORGES GARRIGUES
NIKOLAS ENASCUT10ABRIL CASTELLANA10
ERIC THO MUÑOZ0DNG2
ELADI NUÑO0GUILLEM TORRA3
THIAGO RIUS10MARC SOTERAS10
PAU MUNIESA7NÚRIA LOPEZ2
JAIME MIRADA8ALEXANDRU MOLDOVAN3
ADRIÀ PONS7POL ALCARAZ1
PAU SALIDO0ERIC MARQUES4
MAX LASA8
ARNAU MANSILLA7
ADRIÀ MANSILLA6
GILIAN ROMERO8
MARIO MIRADA6
Aquest cap de semana l’Agrovertex Cappont i CB Borguès es trobaven cara a cara en un emocionant enfrontament. Tot i que els de Cappont van començar amb certa tranquil·litat, els primers minuts van veure un parcial de 11 a 7 a favor del CB Borges Garrigues.No obstant això, la relaxació inicial dels de Cappont es va dissoldre ràpidament a mesura que van prendre consciència de la determinació dels seus oponents. La intensitat va créixer amb cada possessió, i els joves jugadors van mostrar un augment significatiu en el seu nivell de joc. Contratacs ràpids i una defensa sòlida van ser les claus que van permetre als visitants controlar el ritme del partit.A mesura que avançava el temps, Agrovertex Cappont va consolidar la seva superioritat, ampliant la seva avantatge punt a punt. La cooperació entre els jugadors va ser notòria, amb passes astutes i un joc d’equip fluid. Els punts van arribar des de totes les posicions, demostrant la versatilitat i habilitat dels joves atletes.Finalment, el partit va arribar al seu fi amb una victòria contundent per part d’Agrovertex Cappont, amb un resultat final de 35-77. Amb aquest triomf a la butxaca, Agrovertex Cappont ja mira cap al següent partit, amb el pròxim desafiament que els espera a casa contra els líders, CENG Artesa. Un partit que sens dubte generarà gran expectació i que posarà a prova la determinació i la qualitat dels dos equips en aquesta apassionant temporada de bàsquet mini.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.