JÚNIOR MASC. C.B. CAPPONT 58/12 C.B. MORABANC ANDORRA C.

Sisena victòria de l’equip júnior de Cappont, que els manté en la lluita per la primera plaça de grup amb el C.B. Alpicat .

EQUIP LOCALC.B. CAPPONT
EQUIP VISITANTC.B. MORABANC ANDORRA C
    
DATA DEL PARTIT21-11-2021 JÚNIOR MASC.
 1Q2Q3Q4QFINAL
C.B. CAPPONT141691958
C.B. MORABANC ANDORRA C226212
EQUIPS
C.B. CAPPONT 
TAMARIT8GONZALEZ
AMO9BADELL
AREVALO2OBIOLS1
BUCHACA9MARIJUAN1
ABELLA16TORRA
HUGUET5HARTI
RICART3RODRIGUEZ2
MITJANS6ARAUJO8
SARRATEMONTANE
Sisena victòria de l’equip júnior de Cappont, que els manté en la lluita per la primera plaça de grup amb el C.B. Alpicat (7-0). El partit va seguir una dinàmica molt constant durant el seu transcurs, amb un Cappont que va dominar d’inici a fi el matx davant un Andorra que no va saber mostrar la seva millor versió. Els visitants van lluitar durant tot l’encontre, però la superioritat dels de casa es va fer palesa a mesura que avançava l’encontre, tant en aspectes ofensius com defensius. Felicitar a ambdós equips per la feina feta fins al moment. En la pròxima jornada l’equip júnior s’enfrontarà en condició de visitant amb el C.B. Pardinyes (28-11-2021). 
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.