JÚNIOR MASC. MUNTATGES ELÈCTRICS TEIXIDÓ C.B. ALPICAT 50/36 C.B. CAPPONT.

Primera derrota de la temporada per l’equip júnior a la pista del CB Alpicat.  

EQUIP LOCALMUNTATGES ELÈCTRICS TEIXIDÓ C.B. ALPICAT
EQUIP VISITANTC.B. CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT7-11-2021 JÚNIOR MASC.
 1Q2Q3Q4QFINAL
MUNTATGES ELÈCTRICS TEIXIDÓ C.B. ALPICAT20961550
C.B. CAPPONT71011836
EQUIPS
MUNTATGES ELÈCTRICS TEIXIDÓ C.B. ALPICATC.B. CAPPONT
GODIA4TAMARIT
ROSSELLOCORTES
SOPENA4AMO6
ROSELL19AREVALO
CORRETGEBUCHACA4
ALCAZARSABATÉ17
SERRAABELLA3
GODIA5HUGUET6
MARTÍRICART
TEIXIDÓ18MARTÍNEZ
  MITJANS
Primera derrota de la temporada per l’equip júnior a la pista del CB Alpicat.   El partit va començar molt de cara pels locals, amb una intensitat de joc molt alta tant en atac com en defensa que va marcar tot el primer període, que va finalitzar amb un contundent 20-7 al marcador. El segon i el tercer quart van suposar un canvi en el ritme de joc del Cappont, amb un augment de la intensitat defensiva que els va permetre guanyar els dos quarts, però sense un atac per poder contrarestar un Alpicat que es va saber mantenir amunt al marcador al final del tercer quart amb un marcador de 36-28. Finalment, en l’últim període els d’Alpicat van saber mantenir la avantatja i endur-se el quart, amb un Cappont que va lluitar fins al final. Els dos equips es tornaran a trobar en la jornada 13 (23-01-2022), aquest cop a Fraga. En la pròxima jornada (14/11/21) l’equip júnior s’enfrontarà en condició de local amb el Asesoria America Bínefar B. 
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.