CADET INTERTERRITORIAL. CB CAPPONT 54/42 CLUB NATACIÓ TERRASSA A.

El CB Cappont suma la tercera victòria seguida de la temporada desprès de vèncer a casa al CN Terrassa A en un partit en el que van estar al davant del marcador de principi a fi.

EQUIP LOCALCB CAPPONT
EQUIP VISITANTCLUB NATACIÓ TERRASSA A
    
DATA DEL PARTIT07-11-2021 CADET INTERTERRITORIAL
 1Q2Q3Q4QFINAL
CB CAPPONT122213754
CLUB NATACIÓ TERRASSA A57111942
EQUIPS
CB CAPPONTCLUB NATACIÓ TERRASSA A
ROGER ROSELL12ERIC CARRILLO6
GERARD DOMINGUEZ2JAN DOMINGUEZ6
ALEXANDRE ALONSO3EDWARD THAELS10
MARC AGUSTI1ALEX PALACIOS
ADRIA MARTINEZ8BIEL CLOTET
MARC ALVAREZ12EUDAL CLOTET1
ALBERT GOMEZ2ADRIA TOMEY2
ANIOL MITJANS6JOEL AURA9
MARTI PUIGVERT3ALBERT MARQUEZ5
MARC BARRACHINA2AITOR NAVARRETE3
PERE SARRATE3ERIK ALVAREZ
El CB Cappont suma la tercera victòria seguida de la temporada desprès de vèncer a casa al CN Terrassa A en un partit en el que van estar al davant del marcador de principi a fi. Els de casa van sortir molt fort darrera, apretant molt a l’home i sense permetre segones opcions. Això va fer que s’acabés el primer parcial 12-5. Durant el segon, van seguir amb la mateixa intensitat defensiva i van augmentar el ritme ofensiu, intentant sortir ràpid al contraatac i quan no, estructurant l’atac i jugant amb certa coherència. D’aquesta manera, s’arribava a la mitja part 34-12. A la represa, tot va seguir igual, i no va ser fins al darrer període que els de gris amb el partit teòricament força encarrilat, van afluixar pulsacions, van concedir segones opcions i van permetre que el rival s’apropés al marcador fins a col·locar-se a tan sols 10 punts. Tot i l’ensurt, els de casa no van vacil·lar i es van endur una treballada victòria.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.