3ª CAT. SEDIS SIDECO 62/54 CB CAPPONT.

El CB Cappont suma la primera derrota de la temporada desprès de caure a la pista del Sedis Sideco en un partit que va començar força de cara pels de gris.

EQUIP LOCALSEDIS SIDECO
EQUIP VISITANTCB CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT02-10-2021 3ª CAT
 1Q2Q3Q4QFINAL
SEDIS SIDECO1117191562
CB CAPPONT1810101654
EQUIPS
SEDIS SIDECOCB CAPPONT
ADRIA SOLE6ARTUR CULLERES12
SERGIO FERNANDEZ13ARIA BOLDU4
SERGI GARCIA5OSCAR SALCEDO8
OSCAR CORCHETE3ORIOL TORREGUITART7
ARNAU GALABERT2VICTOR SIERRA
MARC COMES13SERGIO SALCEDO8
JOAN BERNADA2IGOR SIERRA12
IAGO JUSTOVICTOR ORTEGA3
MARC MONTANE3JAUME BERNAT
ALEX TERUEL2JOAN TAMAMES
JOEL FERNANDEZ3IVAN ROCA
POL AUSAS10  
El CB Cappont suma la primera derrota de la temporada desprès de caure a la pista del Sedis Sideco en un partit que va començar força de cara pels de gris, que van saber obrir una primera escletxa gràcies a un parcial de 0-13, acabant el primer quart 11-18. Els locals però, van sortir molt intensos darrera, controlant el rebot i millorant percentatges, fet que va fer que s’arribés a la mitja part amb empat a 28. A la represa, els urgellencs van seguir amb aquest ritme, fent que als visitants els costés trobar opcions clares de cara a cistella. D’aquesta manera, els blanc-i-blaus van arribar 47-38 al capdavant del marcador en l’entrada del darrer període. En aquest, els de Cappont, van millorar prestacions i van intentar remuntar el partit però els de casa es van mantenir ferms i van aconseguir endur-se el matx.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.